Valborg, mösspåtagning för vissa och sol.

Vackra Eliza
Snygg-Kajsa
Och jag.

Plus lite konstnärlig aktivitet från Mika på bilden.


Dagen började fint med med schöna chearleder-moves till "I said burr it's cold in here.. " under softboll match på frescati och fortsatte med en sentimental bildlektion med fritt måleri.
Och så var det ju mösspåtagning för treorna idag! åh va underbart och skrämmande för dem alla att stå på kanten till att släppas fria från den mer eller mindre obligatoriska skolgång dom har hållit på med i snart 12 år. åh!! är det enda jag kan säga.
Men nu bär det ut i kylan, vi bor ju ändå här i sverige och det är ju ändå valborg dagen till ära.

spring time and the weather will hopefully soon be fine


Jag börjar verkligen inse att det är vår; utomhus just nu är det en sånn där underbar sommarregns doft och det är valborg imorgon! känns som om jag är 84 år, men nu har tiden verkligen gått läskigt fort. vojvoj men det är naaajst. nu ska jag skriva klart min ergonomiuppsats. och imorgon ska jag äntligen hämta mina svarta skor och vi borde verkligen chilla in the park på dagen i solen. Om The Peacock-god låter oss göra det!
Det var något jag gillade med bilden. Fast den skulle vara lite bättre utan det läskiga smilet. Foto: ingen aning.
vår! Foto: Blanka förra året

Våhåhår!

jag lever!

Men... vad var det egentligen som hände därinne på ambassaden Eliza?
Shiiiit, jag har inte varit med om ett större åskväder sen jag var i Florida än det som var alldeles nyss! Fick super ont i huvudet precis efteråt vilket jag tycker är helt otroligt fascinerande, situationen känns lite som den Isländska vulkanens utbrott, vi glömmer så lätt bort vilken makt naturen har över oss, och så helt plötsligt, bang, blir man påmind!

Shall we do it again?

köpenhamn 2005, huvudstaden för landsmännen och misshandlaren, det känns ändå tryggt att börja med en så fin stad.
Köpenhamn, år 2005, hufvudstaden för landsmän, nordiska fashionistas, höga sköningar, graff folks och vinterliga misshandlare, det känns ändå tryggt att börja med en sådan fin stad.

Okej, it's on bitch, nu kör vi igen!

RSS 2.0